Best Western

Sugen på att göra något under tiden du bor på BEST WESTERN Malmia Hotel?
I vår aktivitetsguide presenterar vi några aktiviteter som vi rekommenderar dig att prova. Behöver du hjälp att boka biljetter till någon aktivitet så hjälper vi dig med det. Ytterligare aktivitetsinformation hittar du på Skellefteå turistinformation.

Golf
Spela på en av Norrlands attraktivaste golfanläggningar. Rönnbäcken som park- och skogsbanan heter erbjuder förutom utomordentliga träningsmöjligheter även 27 vackert belägna hål. Och du behöver inte oroa dig för att du inte skall hinna spela alla hål klart, då du spelar under midnattssolen.

Rönnbäckens Golfbana
Sport & Motion
Friskis och Svettis Aerobicsstudion Friskvårdskompaniet Bowlingkompaniet
Eddahallen Minigolf Fotbollsgolf
Aktiviteter & Nöjen
Hockey - Skellefteå AIK Fotboll - Sunnanå SK Vitbergsbadet Bovikenshavsbad Slalom Karting 
Lego Educational Lilleputtlandet 360 Träningscenter Leos Lekland  
Äventyr & Sevärdheter
Upplevelser i Norr Bodwiks Båt- och Fiskemuseum Galleri1 Bonnstan Mineral-Leden Vildmarksgruvan  
Bergrum Boliden       
Trav
Skellefteåtravet är hemmabana för ortens stora champion Stig Lindmark och en given folkfest. Varje år besöker 75 000 traventusiaster en av Sveriges nordligaste travbanor för att spela, heja eller bara umgås.

Skelleftetravet


 

 

Västerbottensteatern
Skellefteå - staden med guldläge mellan två residensstäder - utsågs att 1980 bli bas för Västerbottens länsteater. Det var ett viktigt beslut som visar att kultur för hela länet kan produceras även i länets näst största stad.
Viktigt eftersom Skellefteå är en stad med teatertraditioner.För program: http://www.vasterbottensteatern.se
 

Paintball
Utmana varandra i ett spännande paintballspel. För kompisgäng, personalgrupper och andra som vill ägna en för eller eftermiddag åt pricksäkerhet, strategi och närkontakt med naturen. Den perfekta adrenalinurladdningen för blivande brudar och brudgummar...

 


För mer info: http://www.byskepaintball.com

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.