Packningstips 

Hotellpaket

Nyckeln för att lyckas med din packning är att planera i förväg. Med lite förberedelser och om du följer de här tipsen behöver du aldrig fundera över om du glömde något igen. 

 
Resetips

 1. Att läsa är en favoritsyssla under semestern. Men böcker kan vara skrymmande. Köp begagnade pocketböcker som du kan lämna kvar när du läst dem. Du får mer plats i väskan för souvenirer och någon annan chansen att läsa en god bok.
 2. Om du reser med glasögon eller linser, ta alltid med ett par i reserv utifall du tappar bort dem eller de går sönder. Om du inte har några i reserv, ta med ditt recept från optiker så att du kan köpa ett par nya. Inget är värre än att inte kunna se alla nya platser.
 3. Ta inte bara med en av ditt bars favorit-filt eller -djur. Vad händer om den skulle komma bort? Dela filten i två, och ha den ena undanstoppad i reserv. Leta rätt på ett nytt gosedjur som liknar det gamla eller låt ditt barn välja ett nytt som får vara barnets resekompis.
 4. Ring innan och hör om hotellet har hårtork. Om hotellet har det, vilket alla Best Western har, behöver du inte oroa dig för att ta med en adapter och en egen hårtork som tar utrymme i packningen.
 5. Skor kan smutsa ner dina kläder. Använd gamla duschmössor eller strumpor över skorna för att skydda resten av packningen.
 6. Packa ner tomma tygväskor. Det är behändigt att lägga ner dina souvenirer och du slipper skicka hem dem i förväg.
 7. Skriv aldrig ner din hemadress på ditt bagage. Det är inte bara säkrare att inte göra det, vilken nytta gör det när du ändå inte är hemma? Skriv ner ditt mobilnummer så att de kan kontakta dig omedelbart. Ange din jobbadress eller lämna det tomt.
 8. Alla hotellrum bör ha en påse för smutstvätt. Använd den för att tvätta dina smutsiga, fuktiga kläder. Ett bra tips är att själv ta med ett par plastkassar för att lägga smutsiga och fuktiga kläder.
 9. Det finns ingen anledning att ta med alla dina toalettartiklar. Köp antingen mindre förpackningar eller köp tomma små plastflaskor och fyll själv. På alla Best Western hittar du de flesta toalettartiklar på rummet. Om inte, så kan du alltid få det i receptionen.
 10. Om du reser med små barn, packa deras kläder i en egen väska. På så sätt behöver du inte gå igenom hela packningen för att hitta deras kläder. Barnet/n kommer även att tycka det är kul och speciellt att de har en alldeles egen väska med kläder.
 11. En bra tumregel när du reser med spädbarn är att packa matchande kläder separat. På så sätt behöver du bara byta den smutsiga delen istället för alla kläder.
 12. Välj en färg för din garderob, och håll dig till den. På så sätt minskar du antalet skor du behöver packa ner för att matcha dina kläder. Och med färre skor blir packningen inte så tung och lättare att bära
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.